Alla inlägg av supernova

Trender E-handel 2018 – Vad bör man tänka på?

Under 2017 ökade e-handeln med 16% jämfört med tidigare enligt en rapport från e-handelsbarometern. Här kommer några saker som det talas mycket om inom e-handel just nu.

Läs mer om e-handelstrender 2018

Personalisering med anpassning av webbutiken för den enskilda användaren och den enskilda kunden så den möter det som matchar de egna preferenserna. I förening med att uppfylla GDPR som kommer 25/5-18.

Live support En framgångsrik e-handel ger kunderna en bra shoppingupplevelse och har en riktigt bra kundservice. Så ha en chattfunktion!

Fortsätt läsa Trender E-handel 2018 – Vad bör man tänka på?

Kundanpassade Webbsystem ger framgångsrika webbsatsningar!

Ibland behöver en befintlig webbplats en uppfräschning eller om den är i behov av mer avancerade åtgärder och funktioner. Har du kanske länge varit aktiv i e-handelsbranschen men under den senaste tiden insett att webbplatsen saknar vissa viktiga funktioner och system?

Vi på Argonova Systems är passionerade när det gäller komplicerade lösningar och kvalificerade webbprojekt. Vi arbetar med beprövade metoder där stort fokus läggs på användarvänlighet, ekonomi, kundnytta, kvalitet och design. När det gäller funktioner, integrering av befintliga system och innehåll ser vi till att anpassa våra publiceringsverktyg för att matcha dina behov och din verksamhet. För att bygga webbsystem som möter behoven vid stora projekt rekommenderar vi att inleda med en fältstudie. Vi skiljer oss från våra konkurrenter genom att alltid kunna erbjuda individuellt anpassade lösningar för ett konkurrenskraftigt pris. Funktioner som är särskilt efterfrågade är exempelvis anpassningsbara verktyg för mobila enheter och ständigt utvecklas det nya funktioner för att matcha användarnas förväntningar.

Webbsystem för e-handel

Fortsätt läsa Kundanpassade Webbsystem ger framgångsrika webbsatsningar!

Innehållsmarknadsföring för e-handel

Innehållsmarknadsföring, även kallad content marketing, är en vanlig teknik för marknadsföring inom digitala kanaler idag och har blivit ett betydelsefullt sätt för att skilja sig från konkurrenterna.

Genom att skapa innehåll som kretsar kring målgruppens intresse och problemområde kan man som e-handlare fånga upp presumtiva kunder tidigt i köpcykeln. Även mindre företag kan dra stor nytta av innehållsmarknadsföring. Fortsätt läsa Innehållsmarknadsföring för e-handel

Kvinnor duktiga på e-handel

Kvinnorna kommer att dominera e-handelsvärlden inom några år!

Vad är e-handel?
E-handel är när ett företag eller konsument säljer, köper eller byter en produkt, tjänst eller information oftast över Internet. E-handel är inte teknik och inte att välja bäst plattform, bäst betalsätt, bäst rescensionssystem, eller sökverktyg. E-handel är handel och inget annat. Tekniken är ett verktyg för att bedriva handel och inte det viktiga! Fortsätt läsa Kvinnor duktiga på e-handel

Logotyp till E-handel

Surfplattor och smartphones har förändrat vårt vardagar och sätt att handla.newbrand
I dag har nästan alla i världen en smartphone eller surfplatta, vilket innebär att fler surfar nätet med mindre skärmar än de traditionella bärbar dator eller PC.
Idag handlar man på ett helt nytt sätt. Vi söker mycket information ställer höga krav. Vi handlar hemifrån, på bussen, i tunnelbanan eller i butiken. Vi kan handlar när och där det passar oss själva!
I alla webbsatsningar finns det nu en massa saker som man kan lägga till för att skapa mervärde. Man kan ha konton på Facebook, Instagram och låta användarna betygsätta produkter. Det kan man även tänka på att ha en logotyp eller ett varumärke. Logotypen har inverkan på försäljning, hjälper det att ge identitet för företaget. Fortsätt läsa Logotyp till E-handel

Varför starta e-handel?

Varför ska man betala en hög hyra för att ha en lokal på fina gatan ?

shop

Idag kan var och varannan hantera en dator , surfplatta, smartphone och surfa på nätet. Samtidigt är det många som inte vill eller har möjlighet att springa på stan och handla efter en lång arbetsdag.

Fördelen med E-handel är att kunna ha öppet dygnet rund och betjäna flera kunder på samma gång  och sätt! Det är enkelt, smidigt och säkert för både kunder och företaget.

E-handel är en chans för småföretagare att konkurrera med de stora aktörerna på helt nya villkor, såsom delbetalning via faktura eller autogiro, snabbat leverans, längre öppet köp, och prisgaranti. Det ska man inte glöms att tänka på konsumenten först för att bli en vinnare inom e-handel.
Det är viktigt att man har nöjda kunder och ska man jobba hårt att ge bra kundservice. Det finns också relativt enkla och kostnadseffektiva sätt att mäta hur nöjda kunder man faktiskt har.

Kom ihåg att göra enkelt och planera inte för mycket. Se till att komma igång med försäljningen och lär sig mer i takt med att försäljningen ökar.

Gör en Affärsplan för din e-handelssatsning!

Många tycker e-handel låter lockande. En expanderande marknad, låga startkostnader, inget behov av lokaler i dyra lägen osv… Ja möjligheterna är helt klart mycket stora!

Samtidigt vittnar många om att framgångsrik e-handel bygger på noggrann förberedelse. I det arbetet bör det faktiskt stå klart att e-handel inte är så enkelt att lyckas med.

Ett bra råd är att inte bara fokusera på att få upp en webbplats med e-handel, att lösa det tekniska. Den viktigare frågan är att säkerställa att Affärsidén funkar och få klart på toltalkostnaderna för satsningen. Identifiera de viktigaste nyckeltalen, mät och räkna på allt. Fortsätt läsa Gör en Affärsplan för din e-handelssatsning!