Kundanpassade webbsystem

Kundanpassade Webbsystem ger framgångsrika webbsatsningar!

Ibland behöver en befintlig webbplats en uppfräschning eller om den är i behov av mer avancerade åtgärder och funktioner. Har du kanske länge varit aktiv i e-handelsbranschen men under den senaste tiden insett att webbplatsen saknar vissa viktiga funktioner och system?

Vi på Argonova Systems är passionerade när det gäller komplicerade lösningar och kvalificerade webbprojekt. Vi arbetar med beprövade metoder där stort fokus läggs på användarvänlighet, ekonomi, kundnytta, kvalitet och design. När det gäller funktioner, integrering av befintliga system och innehåll ser vi till att anpassa våra publiceringsverktyg för att matcha dina behov och din verksamhet. För att bygga webbsystem som möter behoven vid stora projekt rekommenderar vi att inleda med en fältstudie. Vi skiljer oss från våra konkurrenter genom att alltid kunna erbjuda individuellt anpassade lösningar för ett konkurrenskraftigt pris. Funktioner som är särskilt efterfrågade är exempelvis anpassningsbara verktyg för mobila enheter och ständigt utvecklas det nya funktioner för att matcha användarnas förväntningar.

Anpassad e-Handel med logistik:

Ett annat case är när vi arbetade med att bygga en e-handelslösning till InOnestore där vi arbetade fram en lösning som var anpassad efter kunden och deras behov. Vi skapade mobilvänliga plattformar med funktioner såsom valmöjligheter för kunden att exempelvis kunna designa med egna tryck på produkter. Med Backoffice kunde vi även tillämpa funktioner som var direkt rättade efter kundernas behov såsom administration, logistik, frakt, reklamationer och returhantering.

 

Utvecklas med publiceringsverktyg

Det finns många fördelar med de senaste publiceringssystemen. Företag kan nu med enkelhet handskas med komplicerade internetlösningar för att implementera nya funktioner, bygga innehåll eller att integrera lösningar med system som redan är befintliga. Vi arbetar med publiceringsverktyg som är enkla att jobba med, vare sig det gäller att integrera med system som redan finns eller att skapa nya funktioner. Det är viktigt för våra kunder att alltid kunna utvecklas för att följa de ständigt föränderliga trenderna på webben, därför är våra webbsystem så pass avancerade att kunderna själva ska kunna anpassa dem. Vi har mångårig erfarenhet av CMS, publiceringsverktyg och kvalificerade webbsystem då vi erbjudit sådana tjänster sedan 2004. Är du intresserad av vad vi har att erbjuda, tveka då inte att ta kontakt med oss så vi kan berätta mer om webbsystem som kan hjälpa dig att vinna framgång på webben.