Kategoriarkiv: E-handel

Trender E-handel 2018 – Vad bör man tänka på?

Under 2017 ökade e-handeln med 16% jämfört med tidigare enligt en rapport från e-handelsbarometern. Här kommer några saker som det talas mycket om inom e-handel just nu.

Personalisering med anpassning av webbutiken för den enskilda användaren och den enskilda kunden så den möter det som matchar de egna preferenserna. I förening med att uppfylla GDPR som kommer 25/5-18.

Live support En framgångsrik e-handel ger kunderna en bra shoppingupplevelse och har en riktigt bra kundservice. Så ha en chattfunktion!

Fortsätt läsa Trender E-handel 2018 – Vad bör man tänka på?

E-handel med WooCommerce

E-handel med WooCommerce

Har du en webbshop eller funderar du på att starta en? Kanske har du redan ett företag och vill ge dina kunder möjligheten att handla dina produkter även via nätet? Då har du kanske hört talas om open source-plattformen WooCommerce, ett e-handelsplugin som utvecklats för WordPress. WooCommerce grundades i september 2011 av företaget WooThemes, och sedan dess räknar man med att den här e-handelsplattformen används av över 30 % av alla e-handelsföretag. Har du ett större företag som är helt inriktat på e-handel så kan du behöva en mer professionell lösning. Om du däremot driver ett mindre företag, eller om du vill satsa på e-handel vid sidan av din butikshandel, så är WooCommerce ett väldigt bra alternativ och den absolut bästa e-handelsplattformen för hemsidor som är tillverkade i WordPress. Fortsätt läsa E-handel med WooCommerce

Innehållsmarknadsföring för e-handel

Innehållsmarknadsföring, även kallad content marketing, är en vanlig teknik för marknadsföring inom digitala kanaler idag och har blivit ett betydelsefullt sätt för att skilja sig från konkurrenterna.

Genom att skapa innehåll som kretsar kring målgruppens intresse och problemområde kan man som e-handlare fånga upp presumtiva kunder tidigt i köpcykeln. Även mindre företag kan dra stor nytta av innehållsmarknadsföring. Fortsätt läsa Innehållsmarknadsföring för e-handel

Kvinnor duktiga på e-handel

Kvinnorna kommer att dominera e-handelsvärlden inom några år!

Vad är e-handel?
E-handel är när ett företag eller konsument säljer, köper eller byter en produkt, tjänst eller information oftast över Internet. E-handel är inte teknik och inte att välja bäst plattform, bäst betalsätt, bäst rescensionssystem, eller sökverktyg. E-handel är handel och inget annat. Tekniken är ett verktyg för att bedriva handel och inte det viktiga! Fortsätt läsa Kvinnor duktiga på e-handel

Varför starta e-handel?

Varför ska man betala en hög hyra för att ha en lokal på fina gatan ?

shop

Idag kan var och varannan hantera en dator , surfplatta, smartphone och surfa på nätet. Samtidigt är det många som inte vill eller har möjlighet att springa på stan och handla efter en lång arbetsdag.

Fördelen med E-handel är att kunna ha öppet dygnet rund och betjäna flera kunder på samma gång  och sätt! Det är enkelt, smidigt och säkert för både kunder och företaget.

E-handel är en chans för småföretagare att konkurrera med de stora aktörerna på helt nya villkor, såsom delbetalning via faktura eller autogiro, snabbat leverans, längre öppet köp, och prisgaranti. Det ska man inte glöms att tänka på konsumenten först för att bli en vinnare inom e-handel.
Det är viktigt att man har nöjda kunder och ska man jobba hårt att ge bra kundservice. Det finns också relativt enkla och kostnadseffektiva sätt att mäta hur nöjda kunder man faktiskt har.

Kom ihåg att göra enkelt och planera inte för mycket. Se till att komma igång med försäljningen och lär sig mer i takt med att försäljningen ökar.

Varför en blogg som guidar inom e-handel?

På den här bloggen kommer vi skriva artiklar med tips för dig som funderar på att starta e-handel eller som är redo att ta nästa steg i en webbsatsning.Vi kommer säkert inte få något pris, men vi är övertygade att du kommer hitta både inspiration och bra förslag i dessa inlägg.
Återkom regelbundet för att ta del av våra artiklar till hjälp för dig som är intresserad av e-handel.